Bildekor

Bildekor

Kom till oss med en idé, flera idéer eller helt utan idéer. Vi tar fram förslag på bildekor anpassad efter just ditt företags behov.

Allt från skiss till montage

Vi tillverkar all dekor själva och monterar den antingen i vår servicehall eller på plats hos dig om du så önskar. Vi håller alltid utlovat leveransdatum och vi tar alltid fullt ansvar för alla våra arbeten. För oss är alla kunder viktiga och vi strävar alltid efter att våra kunder skall komma tillbaka till oss nästa gång de vill ha hjälp med bildekor eller något annat.

Inget är omöjligt!

Utvecklingen av material och maskiner de senaste åren och den digitala teknikens explosionsartade framsteg har tillsammans medfört större utbud, ökad tillgänglighet och obegränsat utrymme för kreativa lösningar. Från att ha erbjudit utskuren text i begränsat antal färger i ett fåtal olika material kan branschen nu erbjuda ett stort urval av folier i alla tänkbara färger, nyanser och material. Den digitala tekniken gör att vi kan printa bilder direkt på vinylen, vilket öppnat upp för helt nya möjligheter.

Allt är möjligt, endast fantasin sätter gränsen!