Stenskottsskydd

Stenskottsskydd är en transparent film särskilt utvecklad för ändamålet, denna film är 155 micron tjock för att stå emot stenskott och normalt slitage, filmen lämpar sig även utmärkt för att skydda insteg vid dörrar samt på bakre stötfångaren vid bagageluckan där lacken ofta skadas vid i och urlastning, stenskottsskyddet är i viss mån självläkande.

Det bästa är att komma till oss med bilen när den är helt ny innan du hinner få skador i lacken, vinylen har 7 års garanti från tillverkaren.

Tillvägagångssättet är lite annorlunda jämfört med helfoliering då man bara skyddar dom mest utsatta delarna såsom: front, framskärmar, huv, hjulhus och eventuellt backspeglar. Vilka delar man applicerar på skiljer lite från olika bilmodeller. Det tar ca 1 dag att stenskottsskydda en normal personbil. Om du har planer på att lackförsegla bilen så bör du göra det efter vi satt skyddet då stenskottsskyddet inte fäster på bil som precis lackförseglats.

Har du redan lackförseglat den måste du vänta minst en månad innan du tar bilen till oss för att vår film ska fästa. Stenskottsskyddet heter Bodyfence och är självläkande, smutsavstötande och vattenavvisande